sometimes i park in handicapped spaces while handicapped people make handicapped faces

aaaaaaaah... VILKET MOMENT! Precis som det jag ska gå och uppleva nu! puss ♥


Well we've got the land but they've got the view

Heeeeeeeej!

Jag är glad idag! Okej, kanske inte i morse... Då höll jag på att spy av nervositet, men det är all gone nuuuu! Så nu har jag precis käkat en vacker gröt och nu ska jag väl försöka få lite läxor gjorda... :D DET SKA NOG GÅ BRA, lyssnar ju trorts allt på modest mouse så nu kan ju inte så mycket gå fel...


BYE ♥


du får säga vad du vill, jag kommer alltid att älska det


cuz i don't want to get over you

Jag ÄLSKAR deras nya platta. Fast än den är EXTREMT deprimerande. Speciellt 'sorrow'... Om du är deprimerad lyssna på den på egen risk, ten seconds in, there might be a gun to your head.

That's just saaaaaaad. And I am HAPPY today!!! För att jag är hemma från sports day "för att göra läxor"!!! :D Nu ska jag fortsätta mitt liv med samma underbara humör! :D

pusssssss ♥

when i'm sad i stop being sad and start being awesome instead

true story.


it's not the fall that hurts, it's when you hit the ground

EY!

Om jag hade skrivigt det här inlägget fär en timme sen hade det blivigt ett till "jag hatar" inlägg! MEN NU ÄR JAG GLAD IGEN! YEEEEEEEY. Jag är nämligen klar med min svenska presentation! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, DU HÖRDE RÄTT! INGA SLADDAR!

hahahah... ni som förstod det; *kataloger*

words of wisdom from my fashion bible


http://www.fashiontoast.com/


i love the weekend until it's over

Heeeeej...

Så idag va det söndag. Jag har pluggat och sen va jag på gymmet utan att träna och åkte hem och käkade godis och pizza istället. Det gäller det att prioritera. Jag börjar ofta meningar mitt i inläggen med 'jag hatar', and now, imma do it again. Jag hatar när jag gör saker jag tvingat mig själv att inte göra. Yes... Jag hatar att vara så jävla männsklig... Kan jag inte bara få ta bort alla dåliga sidor och all otillräcklighet? Jag vill ha en mer skärp sinne. Jag vill vara den jag vill vara. Kan man inte bara få byta vissa saker över en natt. Så nu ska jag sova.. och försöka byta syn på livet.

Bye... Jag ska inte alls sova.. jag ska läsa... bye nooooooow ♥

och jag hade den inte bara därför. jag älskade det också. det va det huvudsakliga skälet. tro inte att du är anledningen till allt. bye ♥

I wore this dress just to piss you off

EY! h-ha-ha-hooooow ya'll doooin? Vilka fan är ni? 8 stycken. Snälla lämna en kommentar ALLA som ser det här. It kills me not to know who you aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare. NU ska jag va social med en apa som pratar tard engelska och en musikberoende yngling.

BYE ♥


ey.

Jaaaaaaaaaag är sjuk. FAN. Aja, värre saker har hänt...(it's ok when i say it. stupid.) En sak jag stör mig på, är när människor säger åt mig vad jag ska göra... så fucking irriterande, och när folk rättar mig, med du vet den där lilla överlägsna tonen i rösten. jag vill bara spy på dom människorna. Jag hatar också när folk säger att något är lame. okej, vissa saker äääär lame, men när det används hela tiden... det blir som ett grupptryck. man måste göra helt överdrivna saker tillslut, för att det inte ska klassas som lame. jag gillar inte heller när man satsar, så failar man .storyofmylife. jaaaaaa, jag är hatisk och självkritisk idag. tänk på ovanstående innan du öppnar din jävla mun.

GOOOOOD NIGHT ♥

there are so many people i use to look up to

Now, I've lost all respect for most of them.


ANLEDNING


Okej, jag är nog rätt bra på att sjunga... Om man jämför med vissa...


It's raining-I'm happy

Heeeeeej! Tänkte skriva "Hola", men sen så... nej.

SÅÅÅÅÅÅ, jag känner mig förvånansvärt säker på SO:n. NAJS. Så nu tänker jag inte plugga så mycket mer! Meeeeeeeeeeeen, det betyder INTE att jag inte har mer plugg. nej nej... Asså det tar fan aldrig slut... Huhuuu...

En annan sak. Jag gillar inte att skriva så här citat och sånt skit på svenska... Typ som rubriken, "det regnar-jag är glad", det låter inte alls lika najs. Engelska är ett najs språk. Punkt slut.


den va inte rolig...


this world is tiny

Hi. So I watched this movie the other day... And I loved the main charecter. HHHHHHHHHHHHS. But when I was searching for a picture of him to put right here, I not only realized that he wasn't as hot as he was in the movie, but also, guess who his best friend is?I was gonna write; "stop stalking me"... But really, I don't mind.

MIND CHANGED!

he is hot...


OC

If you've watched och loved (obviously if you've watched it you love it) the OC, the following two songs will make you cry.


all you did was laugh.

And that's all you'll ever do. That is why my lips are sealed.

AAAAAAAHHhh...

Ah, nu ska jag gå och lägga mig med massa ilska i kroppen då! JÄTTE TREVLIGT. Fuck. Marc by marc Jacobs öppnar i sverige inom kort. FUCK. Då kommer det bli mainstream. Jag hatar det här. Aaaaaah... fan. Kan dom inte bara hålla sig till andra najsida länder? Sverige förtjänar det fan inte. SVENSKARNA förtjänar det inte. Sluta va så jävla lagom och upptäck världen, nej juste! Nu behöver ni ju inte det! För ni får allt serverat! HÄRLIGT. nej. INTE HÄRLIGT ALLS.

god natt.

melissa horn


I love it.


politics

Såå jag och min familj sitter runt matbordet och pratar i mun på varandra och ganska livligt om de olika partiernas åsikter... Alla säger att den andra har fel...

Jag: TYYYYYST! HALLÅÅÅ!?!? Ska inte alla i den här familjen respektera varandras åsikter?

Dom andra är tysta ett tag... Sen:

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAAHHAHAHA

jag älskar den här duden


you make me wanna die

I'll never be good enough, you make me wanna die.

music and drawing, absolutely no studying. Hell no.

Hej!

Kom nyss hem från centrum, köpte saaaats rit-pennor! Så nu ska jag försöka rita lite i min scetchbook. Yes, I am a materialgirl. Så nu blir det nya nationals och rita aka den perfekta onsdagskvällen!

Bye ♥

i am not that talented“This is what I’ve learned, in my life: Headbanging is crucial. Growing up is hard to do. There’s nothing wrong with wearing a dress.”

“When we think we know people inside out and we think we know what’s best for them we should try to remember we don’t even know what’s best for ourselves.”

“Sometimes it takes a good fall to really know where you stand.”

“Honesty is what brings people to change and that’s what I’m trying to learn in life.”

“What motivates me is seeing people in the crowd and wondering what they’re going home to and what they’re dealing with, and knowing that for the time being we’re their escape.”

“Be unforgettable.”

“You know, it’s music. Why not sit back and enjoy it? Well, why not stand up, pump your fist in the air and scream like a maniac?”

“Paramore will be the neighbor that comes over for tea and never leaves.”


underbart


I WILL TURN GAY FOR LYKKE LI

Hahahhahahah... Joo men hon är så jäkla awesome. Är helt kär i låten "let it fall"... mmmm, repeat for fuck sakes.


It's the music we love

What if we could make it ourselves?


i love it


RANDOM


GOTLAND

HEEEEEEEJ.

Imorrn blir det Gotland med klassen... Det blir najs! Det blir najsigare om jag har kläder och sånt med mig dock... Kanske borde packa... hummm...

Min syster har fått sin Iphone 4 nu... *avundsjuk*... JAG VILL OCKSÅ HA EN. huhuuu... Så nu sitter jag här.. O-packad och o-Iphone ägare. Livet är hårt.

Well well, packningen kan jag iallafall göra något åt!

Bye ♥


Hundra år

 
det är så lång tid det tog för mig att fatta att Lady Gaga blundar...


vissa människorHur the fuck pallar hon?

have a magical day  bye! ♥

Could I sit alone and ask about my future?

Alla ba frågar.. Vad ska du göra med ditt liv? Am I supposed to have an answer? Hope not... Men vem vet i min ålder?

Det finns några saker jag är säker på att jag vill göra i mitt liv;

•Bo ½ till 3 år i New York
 -Först tänkte jag; Ett halvår blir bra i min favorit stad. Sen kom jag på att man måste ha bott där i 3 år för att få kalla sig en "new yorker" och det är fan EPIC.

•Se mamma mia i London
 -Jag vill. Inte för att jag älskar mamma mia musikalen, jag bara lovade mig själv det när jag va 9-10 år, känns bra att hålla det!

•Bo ett halvår i Paris
 -Jag älskar Paris. Need I say more?

•Jobba med något jag älskar
 -Förut, då trodde jag att ända sättet för mig att vara lycklig i framtiden var att ha en välbetalat jobb. Sen kom jag på hur glad man blir av att göra saker man älskar... Så då är det väl det man ska göra i livet, saker man älskar. Det gäller bara att ta reda på vad det är.

•Inte hamna i ett fack
 -Jag hatar att hamna i fack... Känns som en sekt typ. Jag hatar sekter... Jag ska försöka vara mångsidig och tänka "outside the box"

Jaa.. Det va allt jag kom på för tillfället, den här listan kommer att fyllas på under...well... mitt liv!


innehåller 50 ark ph-neutralt ritpapper

And that's why I brought it home.

Hej, jag gillar när man glömmer bort vad man ska skriva... *feeling human* Anyways! Idag va en intensiv dag... To say the least. Vad fan är det för fel på min skola och science? Get it to-fucking-gether. Så nu sitter jag här, min katt gav mig nyss en kram. Det va ganska konstigt. Men jag kände att jag behövde en kram. Så jag kramade tillbaka.

Vill du veta en sak jag hatar? Bara sådär random, out of the blue, by the way... Jag hatar när bloggare lägger massa energi på att be om ursäkt för att de varit dåliga på att uppdatera. Man ba; WAIT! Jag trodde alla bloggade för sin egen vinning? Eller? Jag gör det. Jag vet att jag inte har några läsare men jag bloggar för att det är najs. Se sina tankar framför sig. Få lite ordning på allt. ÄLSKA ORDNING. Fast det skulle man nog inte tro om man såg mitt rum...

Bye ♥


murmeldjur


Goooood natt! Jag och den här chill grabben ska sova nu.

Bye... ♥

I tried bieng reasonable, I didn't like it.

Aaaaah... HEY! Sooo, today was slow. Naaaah, but really.

Jag köpte en regnjacka under knivhot... Mamma sa något om att den kommer hålla mig torr på gotland eller så... Jag hittade inte mina kära HUNTER stölvar (Jaaa, stölvar). Men det är chill för jag ska fortsätta leta!!! Köpte också en myyyysig "användbar" (again with the mama comments) mys tröja sak. Jag tror jag kommer bli sjuk. Neeeeej, INTE. Om jag säger det så blir jag det så... jag tror jag kommer bli sjuk. MUCH BETTER.

Bye now.. ♥

Jägare


Imma keep looking for 'em.


Core och galna katter

Heeeej... Kom precis tillbaka från ett core pass. Jag trodde jag skulle dö. BUUUUUUUUUT i didn't... :D Min katt, Nils, ligger på mitt bord och är kär i en tofs... Yes... Jag har inte så mycket mer att säga... Ska hoppa in i duschen nu!

BYE ♥

Söndag

God morgon!

Vaknade för nån timme sen... Hihi, va på jättemysig kräftskiva hos kusinerna igår och Jonna hade bakat en extremt god chokladkaka! :D Idag blir det plugg och kanske lite packande inför nästa helgs klassresa? Vi får se... Med båda sakerna, känner mig inte riktigt på plugghumör? Men jag borde plugga...

Bye now! ♥

God Morgon

Heeeej...

Idag ska jag åka in till stan med mamma och göra min intervju till svenskan... Tema drömjobb är det, ska ställa några frågor till mammas kompis Annika som äger sin egen butik med inredning och kläder! Hihihi...

Bye now... ♥

Ibland tänker jag med mig själv

Jag är nog den ända i hela världen, ever, som står och lockar håret i nån timme, sprayar det som en galning och sedan duschar. Två dagar i rad. Haha... Anyways, nu ska jag måla naglarna och titta på finalen av "So you think you can dance"...

Bye now... ♥


Am I the only one finding this funny?Answer: Yes. Cuz I'm one of those blogers who have 0 readers and updates their blog waaaaay too often.

Bye now... ♥

I want it.

Jag hatar när man vill ha en sak så hittar man den, fast den är helt galet mycket för dyr. Så fortsätter man leta efter saken, men kan aldrig få den där perfekta men löjligt dyra saken ur sitt huvud! AAAAAAH... Så är det nu med den här UNDERBARA väskan från Mulberry. Kill. Me. Now.i love the feeling when we lift off

Aaaaah, det är så det underbara bandet white lies awesome låt "death" börjar...White Lies som förband till COLDPLAY... Ett år sen nu!

Musik är fan vad som gör livet värt att leva. Jag älskar musik och framför allt live musik! Herreguuuud... Senaste konserten va ALL TIME LOW, omg... Sååå jäkla bra... ♥

Och jag älskar när man hittar låtar med sina favoritband som man aldrig hört förut! Som här om dan när jag hittade COLDPLAY låten "Til Kingdom Come" Shiiiiiiiieeet va bra den va! Knarkar den som fan nu!
For you, I'd wait 'til kingdom come,
Until my day, my day is done.
And say you'll come, and set me free,
Just say you'll wait, you'll wait for me.

Bye now... ♥

WARNING

Just so you guys know... My spelling is the worst ever.

Bye now... ♥

Lalalalalaaaaa...

Ibland kan det va svårt att komma på en rubrik... Hahaaa... Anyways, jag håller på att fixa med designen på bloggen förfullt. Det är den här delen som brukar få mig att inte vilja ha en blogg längre, men nu gick det bra! Va väl motiverad i guess... Jag kan bara göra saker bra om jag är motiverad. Jag har fått hjälpa min kära lillasyster Jamaia att starta filmen "Lady och Lufsen 2" säkert 3 miljoner gånger. Nej, jag har inte en tendens att överdriva. Nu ska jag se om det är något mer jag vill ändra i designen!

Bye now... ♥


[white-heart]

Hej heeeeeej...

So... Det här här mitt första inlägg! Obviously... Så vem är jag? Jag hatar den frågan. Känns som att jag måste svara på den hela tiden och att jag inte har ett bra svar. Jaa du... Jag är jag, Klara Sundell born and raised in Åkers-fucking-berga. Går i skola i täby. Har några underbara vänner... Speciellt tre... Emmy, Amanda och Lisa. They are freaking awesome. Jag gillar att vara kreativ... Det är sånt som är najs... Sen älskar jag musik också... Det va nog allt jag kom på för tillfället!

Bye now... ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0